Розшукуваний МВС Ошеровський з дружиною веселиться в Куршевелі / колаж УНІАН

Розшукуваного в Україні Сергія Ошеровського помітили на гламурному французькому гірськолижному курорті Куршевель. Він разом з дружиною Кариною Жосан дуже шумно проводить час. Це саме вони потрапили на скандальне відео, яке опублікувала російська телеведуча Ксенія Собчак.

"Про наших клоунів в Куршевелі. Сьогодні в стрічках новин і в повідомленнях всюди Соледар. Запекла боротьба за незалежність. Але далі Собчак та інше путінське гніздо починає розганяти молодих людей в Куршевелі, які з прапором України танцюють на столах під "Вова, їб*ш їх бл**ь" та виніс шампанського "Кристал". Ці люди у святковому настрої герої матеріалу "Батальйон Монако 2", яких цього літа ми зафіксували у всіх пафосних місцях Монте Карло, Монако і Ніцци та які, звичайно, потім ходили в префектуру Ніцци продовжувати статус біженців - Карина Жосан та її чоловік Сергій Ошеровський", - розповів журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці в Facebook.

Ошеровський з компанією в Куршевелі замовили шампанське "Кристал" / фото instagram / karinazhosanofficial

При цьому він нагадав, що Ошеровського оголошено в Україні в розшук, а в постанові суду зазначено, що його необхідно затримати для приводу до суду.

"Перебуває (у розшуку - УНІАН), треба сказати, не дуже ефективно тому, що він не в Україні вже рік. За даними джерел, у бізнес-колах він має відношення до так званої бригади "Потапов". За даними джерел у правоохоронних органах, вони обслуговують будівництво народного депутата від ОПЗЖ Вадима Столара. Вадим Столар місяць тому відвідував день народження тієї ж Жосан в російському ресторані Suvuroff в Дубаї на пальмі Джумейра", - поділився інформацією журналіст.

Крім того, він вказав, що Ошеровський та Жосан - яскравий приклад корупції в Україні.

"Приберіть корупцію, і ці люди помруть з голоду в однушках на Борщагівці, а поки вони ганьблять Україну в Монако, в Дубаї та в Куршевелі. Це означає, що корупцію ви не прибрали, і вони продовжують заробляти. Це означає, що продовжують заробляти ті, хто їх кришує. І так далі. І найболючіше те, що все це відбувається саме в цей трагічний час", - підсумував Ткач.

Вечірка українців у Куршевелі - що відомо

Раніше відома російська журналістка та телеведуча Ксенія Собчак опублікувала відео з групою українців, які дуже шумно відпочивали в Куршевелі. Вона зазначила, що українці замовили винос шести пляшок "Кристал" з прапором України під відомий трек "Вова, їб*ш їх, бл**ь".

"Сьогодні вдень, близько третьої години дня. Куршевель, розкішний ресторан "Багатель", великий стіл людей, що говорять українською. І винос 6 пляшок "Кристала" з українським прапором під пісеньку про "їб*ш їх", - написала у своєму пості Собчак.

При цьому вона вказала, що такий винос обійдеться у 20 тисяч євро. Варто зазначити, що одна пляшка найдешевшого шампанського "Кристал" в Україні обійдеться приблизно в 13 тисяч гривень.

Затримання Жеваго в Куршевелі - що відомо

Курорт у Франції буквально притягує українських бізнесменів і народних депутатів із сумнівними доходами. 28 грудня 2022 року стало відомо, що на елітному курорті в Куршевелі затримали екс-нардепа, акціонера банку АТ "Банк" Фінанси та Кредит" Костянтина Жеваго.

Слідчі ДБР підготували клопотання про взяття під варту до отримання вимоги про видачу екс-нардепа в 38 країн. Суд арештував підозрюваного. 

Пізніше Жеваго вніс заставу в 1 мільйон євро і вийшов з-під варти. Він відзначається в поліцейській дільниці у Куршевелі, де й надалі проживає.

Вас також можуть зацікавити новини: