Учасницями Жіночої Асамблеї буде підписана резолюція / фото facebook.com/ForFutureWomen

Сьогодні стартувала робота Жіночої Асамблеї, яка покликана стати майданчиком для реалізації справді масштабних, всеукраїнських проектів – розроблених Жінками для Майбутнього України.

Презентували інноваційний проект під час форуму «Жіноче лідерство у процесах розбудови демократичного суспільства». Тут і визначили пріоритетні напрямки спільної діяльності.

Читайте такожВ Україні презентують закон, що встановить покарання за сімейний кіднепінгУчасниці асамблеї - представниці бізнесу, фахівчині у сферах медицини та освіти, засновниці і очільниці відомих благодійних фондів, волонтерки та актив Жіночого руху – депутатки партії «За Майбутнє» різних рівнів. Зокрема народна депутатка Ірина Констанкевич. До форуму долучилася Урядова уповноважена з гендерної політики Левченко Катерина та лідерка жіночого руху “За майбутнє” Ірина Суслова.

Відео дня

«Коли рік тому Жіночий рух починав свою діяльність ми були кожна сильна, кожна амбітна, з новими ідеями - але кожна сама. Зараз ми одна команда, яка діє і показує вражаючі результати. Тому створення Жіночої Асамблеї - це лише нова сходинка. Попереду революційні зміни в масштабах країни і кожної окремої громади. Бо жінки-лідери мають свіжі ідеї та нестандартні підходи, мають глибоке розуміння соціальних проблем. Час це показати всій Україні», - заявила Суслова.

На форумі говорили не просто про абстрактні потреби жінок України і не тільки жінок, а зробили перші кроки на шляху до створення чіткої стратегії, яка дозволить системно працювати з проблематикою кожного окремого регіону, кожної громади. У різних сферах – від забезпечення доступу до якісної медицини закінчуючи збільшенням присутності жінок в економічних процесах.

Щоб чітко бачити мету й закріпити спільні плани - учасницями Жіночої Асамблеї буде підписана резолюція!