Винуватиця скандальної вечірки назвала її "актом демонстрації нескореності" українців / фото – скріншот

Винуватиця скандальної вечірки в Куршевелі Аліна Варакута, яка гучно відсвяткувала свій день народження під трек "Вова, ї*аш їх, бл**ь", почала виправдовуватися за свій вчинок. Вона назвала цей інцидент "актом демонстрації нескореності українського народу".

У своєму Телеграм Варакута опублікувала серію сторіс з Інстаграм, де розповіла, що через вечірку вона отримала багато хейту в українців, і це її дуже засмучує. Вона наголосила, що день народження святкувала "на особисті статки, зароблені чесною працею".

"Якщо хтось з українців зараз оновить стару машину на нову – він теж буде винуватий? Сума, що за час війни пішла від мене на допомогу Україні, значно більша за витрачені на святкування гроші", – написала Варакута.

Відео дня

Крім того, дівчина пояснила, чому святкування дня народження було з прапором України та під українську пісню. 

"Та тому, що зараз кожне свято українця – чи то Новий рік, чи то день народження – повʼязано з одним бажанням – перемоги. І це був акт демонстрації нескореності українського народу в будь-які часи. І нам не було страшно, що на цьому курорті можуть бути росіяни і може виникнути якийсь конфлікт, бо наша позиція – категорична", – заявила вона. 

Варакута також зазначила, що виросла в простій родині та росла на Троєщині.

"Все, чого я досягла у своєму житті – я досягла своїми зусиллями. Ніяких "державних коштів" у руках я ніколи не тримала", – йдеться в сторіс. 

Дівчина додала, що знаходиться за кордоном, оскільки її робота, яка "на 100% повїязана з доступом до інтернету 24/7, в Україні без світла була б неможлива". За її словами, вона свідомо обрала такі умови життя, які дозволяють їй "щодня працювати і допомагати донатами своїй країні".

"І все ж таки, я розумію, що через стан речей в країні зараз, через особисті втрати кожного, я могла когось сильно образити чи пригнічити. Я хочу щиро вибачитися за це і запевнити, що публікація сторіс зі святкування несла у собі абсолютно протилежний, переможний настрій", – резюмувала Варакута. 

Скандальна вечірка в Куршевелі

Днями російська журналістка Собчак опублікувала відео з українцями, які закотили розкішну вечірку в Куршевелі. За словами Собчак, святкування українцям обійшлося в десятки тисяч євро. Згодом стало відомо, що на скандальне відео потрапив розшукуваний в Україні Сергій Ошеровський.

Раніше учасниця вечірки Аліна Варакута закликала українців "думати головою". За словами дівчини, вона "має право" святкувати свій день народження так, як їй заманеться. 

Вас також можуть зацікавити новини: