Врятований кіт з острова Зміїний Зараз на подвійному пайку і демонструє бойовий характер / скріншот

Кіт, який пережив російську окупацію на острові Зміїний, зараз живе в Києві. Змію вже майже рік.

Про це розповів спецназівець Павло в ефірі телеканалу ТСН.

Тварина кілька місяців перебувала під російською окупацією. За слова Павла, тепер кіт живе у командира і як учасник бойових дій-на подвійному пайку. Змій на острові навіть отримав бойове поранення в шию.

Він зазначив, що у Змія бойовий і норовливий характер.

"Вплив на нього має виключно дружина командира", – розповідає спецназівець.

Як раніше повідомляв УНІАН, російські окупанти захопили острів Зміїний в Чорному морі в перші дні повномасштабного вторгнення в Україну в лютому.

30 Червня після вогневих ударів по зміїному українськими ракетними та артилерійськими підрозділами Російські загарбники покинули острів.

4 липня стало відомо, що на острові Зміїний встановлено прапор України. На острові Зміїний досліджували підземні укріплення, провели інженерні роботи з розмінування та встановили український прапор.

20 липня на острові Зміїний досліджували підземні укріплення, провели інженерні роботи з розмінування та встановили український прапор.

Відзначається, що на острові були виявлені і вилучені зразки озброєння і техніки противника. Йдеться про системи наведення і управління, БПЛА Орлан-10, системи ПЗРК, гранатомети, вогнемети, стрілецьке озброєння, журнали бойових дій, особисті документи військовослужбовців РФ і електронні носії інформації.

Вас також можуть зацікавити новини: