Девід Хей / REUTERS

Екс-чемпіон світу Девід Хей висловив свою думку про перехід колишнього абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика в суперважку вагу.

Про це Хей сказав в інтерв'ю Boxing Social, передає vringe.com.

"Все залежить від його рук. Я чув суперечливі повідомлення. Деякі говорили, що він надірвав біцепс. Інші говорили, що він розірвав його повністю. Тут велика різниця. В одному випадку потрібна операція, щоб прикріпити його. Навіть якщо його рука буде ідеальна на 100%, важко побити супертяжа світового рівня, як Чісора або Такам. Супертяжа, який йде вперед і справляє на тебе тиск", - сказав Хей.

Відео дня

Читайте також"Наймайстерніший супертяж у світі": німецький промоутер прокоментував рівень Усика

Британець висловив думку, що Усик не вміє нокаутувати з одного удару:

"Тобі потрібна сила удару, щоб тримати здорованів у вузді. Усик - не великий панчер. Він не одноударний нокаутер, але він точно може тебе нокаутувати. Він просто не відомий цим. Він відомий своїми вміннями, своїми рухами головою, своїми кутами. Але іноді тобі дійсно потрібно тримати супертяжа на відстані своїх рук, бо ти дрібний хлопець. І тобі потрібно вміти потрясати з одного удару".

"Евандер Холіфілд перейшов в супертяжі і нокаутував Бастера Дагласа. Він не був великим панчером, але зміг це зробити. Він зміг змагатися з Ленноксом Льюїсом, побити Джорджа Формена. Він володів силою удару, щоб змагатися з супертяжами, тому що він був надважким панчером. Я думаю, в Усика є набір умінь, щоб зробити це. Чи є у нього сила удару для цього? Я не знаю", - додав Хей.

Нагадаємо, бій Усика протика Карлоса Такама повинен був відбутися в травні, але був перенесений через травму українця. Очікується, що поєдинок відбудеться у вересні.

Як повідомляв УНІАН, раніше Такам заявив про намір нокаутувати Усика.