Нігерія - Україна - 1:1 / fifa.com

У польському місті Бєльсько-Бяла відбувся матч 3-го туру групового етапу молодіжного чемпіонату світу-2019 з футболу серед 20-річних. Збірна України зіграла внічию з Нігерією з рахунком 1:1.

На 30-й хвилині нападник збірної України Данило Сікан відкрив рахунок у матчі, замкнувши головою подачу з правого флангу. Перед самою перервою нігерійці отримали право на пенальті, але голкіпер "синьо-жовтих" Андрій Лунін відбив удар з "точки" у виконанні Тіджіані.

Читайте такожВоротар Лунін про виступ збірної України на молодіжному ЧС-2019: хочемо вийти у чвертьфінал

Відео дня

Цікаво, що на початку другої половини гри, на 51-й хвилині ситуація повторилася - за гру рукою українського захисника арбітр призначив другий пенальті у ворота Луніна, однак на цей раз той самий Тіджіані перехитрив нашого воротаря і зрівняв рахунок. 1:1. Після цього команди голів не забивали.

Нічия дозволила збірній України посісти перше місце в групі D, нігерійці фінішували третіми.

Нігерія - Україна - 1:1 / fifa.com

Підопічні Олександра Петракова ще до цієї зустрічі забезпечили собі вихід в 1/8 фіналу. Суперник нашої команди в плей-офф визначиться пізніше.

Як повідомляв УНІАН, у попередніх двох матчах українці обіграли збірну США (2:1) і виявилися сильнішими за Катар (1:0).

Нігерія - Україна - 1:1

Голи: 0:1 – 30 Сікан, 1:1 – 51 Тіджіані, з пенальті.

Україна U-20: Лунін, Бондар, Сафронов, Снурніцин (Корнієнко, 46), Попов, Дрішлюк, Безкоровайний, Чех, Кащук, Устименко (Супряга, 72), Сікан (Булеца, 46).