Юрген Клопп / фото REUTERS

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп не зміг стримати сльози, коли коментував дострокову перемогу своєї команди в чемпіонаті.

"Це дуже великий момент. У мене немає слів, якщо чесно. Мене переповнюють емоції. Я не думав, що відчую подібні почуття. Вибачте, джентльмени, побачимося", - додав тренер, після чого пішов з кадру.

"Чесно, у мене немає слів. Неймовірно. Це значить для мене набагато більше, ніж я міг уявити. Стати чемпіоном з цим клубом - просто приголомшливо! Те, що футболісти створили за останні 2-3 роки - просто виняткова робота. Тренувати їх - чисте задоволення для мене", - сказав Клопп перед тим, як дати волю емоціям.

Відео дня

Читайте такожНіч червоних вогнів: фанати Ліверпуля бурхливо святкували довгоочікуване чемпіонство біля стадіону (фото)

Також він присвятив чемпіонство "Ліверпуля" легендам клубу Кенні Далглішу і Стівену Джеррарду:

"Ви б знали, як Кенні Далгліш нас підтримував - це і його перемога! Сподіваюся, що йому не доведеться чекати ще 30 років, поки клуб знову стане чемпіоном. Це перемога Стіві Джеррарда, який чекав дуже довго. Це для вас усіх. Хлопці захоплюються вами. Мені було легко мотивувати команду, тому що у нас є така велика історія. Це просто неймовірно".

Зазначимо, що Клопп став першим німецьким тренером, якому вдалося виграти АПЛ. Він привів "Ліверпуль" до першого чемпіонського титулу за 30 років.

Відео опублікував Sky Sports в Instagram.

Як повідомляв УНІАН, "Ліверпуль", вигравши титул, встановив рекорд АПЛ.