Євген Селезньов виступає за Бурсаспор / фото: twitter.com/bursacom16

Український нападник Євген Селезньов заявив про те, що планує завершити кар'єру на батьківщині.

35-річний Селезньов заявив, що хоче стати найкращим бомбардиром в історії чемпіонатів України. На даний момент у нападника 111 голів в українській першості. До рекорду йому залишається забити 14 м'ячів.

"Не бачу сенсу говорити про "Дніпро". Тим більше, що того "Дніпра" вже, напевно, не буде. Це те саме місто, але не ті ж уболівальники. "Дніпро" - це "Дніпро", а "Дніпро-1" - це інша команда. Але мені б хотілося повернутися. У кожного своя позиція, але для мене важлива ностальгія, атмосфера і бажання побити рекорд. Я закінчу в Україні, 100%. Я хочу вписати своє ім'я в історію, тому тримаю себе у формі", - цитує Селезньова Tribuna.com.

Відео дня

Читайте також"Кожен кінець - це новий початок": екс-форвард збірної України опублікував пост у мережі про завершення кар''єри

"Я розмовляв з Григорієм Козловським (президентом "Руху" - Прим.), мені є де закінчити. Справа навіть не в команді, а в особистих амбіціях - хочу встановити рекорд. Хоч "Темп" Шепетівка. Але краще команда, яка бореться за високі місця. Справа також не в грошах, справа в моїх амбіціях", - додав форвард.

Він також сказав, що турецький "Бурсаспор" пропонує йому залишитися в клубі.

Нагадаємо, в Україні Селезньов грав за "Шахтар", київський "Арсенал" і "Дніпро".

УНІАН також повідомляв про те, що Селезньов назвав помилкою свій трансфер в російський клуб.