Тайсон Ф'юрі / фото REUTERS

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі вважає, що його бій проти володаря титулів WBO, WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа, який запланований на 2021 рік, може не відбутися.

В інтерв'ю iFL TV Ф'юрі висловив думку, що і він, і Джошуа можуть програти і втратити свої титули до очного протистояння.

"У мене немає ніякої впевненості в тому, що я вийду на ринг з Джошуа. Як я можу бути впевнений в цьому? Джошуа необхідно боксувати з Кубратом Пулєвим і Олександром Усіком. Я не можу бути впевнений, що він не програє Пулєву або Усику.

Відео дня

Читайте такожФ'юрі включивши Усика у ятірку найкращих боксерів суперважкої ваги

Крім того, не можна з упевненістю говорити, що і я в наступному бою виграю у Деонтея Вайлдера. Можливо, йому вистачить одного раунду, щоб розгромити мене. І все, як кажуть, добраніч...", - сказав Ф'юрі.

"На шляху до цього бою дуже багато перешкод. Ось чому я не люблю міркувати про гіпотетичні поєдинки. Не можу сказати, що наш бій з Джошуа напевно відбудеться. Але якщо ми обидва переможемо у двох наступних поєдинках то, звичайно, він відбудеться", - додав британець.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що в команді Усика поставили ультиматум Джошуа через бій з Ф'юрі.