Samsung представила невбиваний смартфон для екстрималів / фото Samsung

Компанія Samsung представила "невбивний" смартфон Galaxy XCover 7 для використання в найсуворіших умовах. Новинка отримала застарілий дизайн, але автономність і виживаність пристрою компенсують цей момент.

Однією з його особливостей є знімна батарея, тому можна швидко замінити розряджений акумулятор 4050 мАг на новий. До того ж є режим роботи зі знятою батареєю – при живленні від мережевого адаптера, пише портал Android Authority.

Апарат отримав 6,6-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю FHD+, частотою оновлення 60 і склом Corning Gorilla Glass Victus. Завдяки підвищеній сенсорній чутливості екран Samsung Galaxy XCover 7 реагує на дотики навіть в товстих рукавичках.

Відео дня

Смартфон також відрізняється вологозахистом за стандартом IP68 і захисним корпусом, який відповідає військовому стандарту MIL-STD-810G. Він здатний витримати падіння на тверду поверхню з висоти до 1.5 метра і повне занурення у воду до 30 хвилин. 

Samsung анонсувала 'невбивний' смартфон, який може працювати без батареї

З інших особливостей: процесор MediaTek Dimensity 6100+, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті, селфі-камера на 5 Мп, основна на 50 Мп, модуль NFC для безконтактної оплати і свіжа Android 14 з фірмовою оболонкою One UI.

В Європі Samsung Galaxy Xcover 7 повинен з'явитися вже в цьому місяці, але вартість компанія поки не оголосила. Як очікується, новинка коштуватиме 379 євро.

А вже наступного тижня Samsung представить свою флагманську лінійку смартфонів Galaxy S24. До анонсу секретів майже не залишилося: відомі характеристикадизайн і навіть їх ціна, в тому числі в Європі.

Вас також можуть зацікавити новини: