У львівському аеропорту розраховують на співпрацю з Qatar Airways\  Wikimedia Commons

Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького веде переговори з авіакомпанією Qatar Airways про запуск авіарейсів і очікує наприкінці лютого візиту представників цієї авіакомпанії.

Читайте такожQatar Airways розглядає запуск рейсів до Львова

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила гендиректор аеропорту Тетяна Романовська на брифінгу в Міністерстві інфраструктури.

Відео дня

"Ми ведемо переговори з азіатськими країнами. Дуже хочеться, щоб з'явилися рейси до Азії. Ми ведемо переговори з авіакомпанією Qatar Airways. Ми очікуємо наприкінці лютого візит представників цієї авіакомпанії. Вони оцінюватимуть наш аеропорт», - сказала вона.

Як повідомляв УНІАН, аеропорт "Львів" у 2018 році збільшив пасажиропотік на 48% - до 1,6 млн осіб.

Довідка УНІАН. Міжнародний державний аеропорт «Львів» - найбільший на заході України аеропорт за пасажиропотоком та маршрутною мережею. У 2011 році аеропорт було реконструйовано. В рамках реконструкції було побудовано новий термінал загальною площею 48 тис. кв. м, а також реконструйовано злітно-посадкову смугу. Реконструйований аеропорт розрахований на обслуговування суден класу «А», «В», «С», а також класу «D» (типу Boeing-767).