Зі Львова можна буде бюджетно потрапити до Праги / фото REUTERS

Бюджетна авіакомпанія Bees Airline в кінці грудня 2021 року запустить рейси з аеропорту Львів в Прагу (Чехія) і Барселону (Іспанія).

Обидва маршрути лоукостер буде виконувати в основні аеропорти – Рузіне в Празі та Ель-Прат в Барселоні, повідомляє avianews.com.

Зі Львова до Праги Bees Airline полетить з 20 грудня з частотою два рази на тиждень по понеділках і п'ятницях.

Відео дня

Авіакомпанія продає квитки Львів-Прага за ціною від 990 грн, Прага-Львів – від 1280 грн в одну сторону. Найнижчий тариф включає перевезення тільки ручної поклажі з габаритами до 55х40х23 см і вагою до 7 кг. Додатково в салон можна взяти невелику річ, наприклад, чоловічу, жіночу сумку або ноутбук.

Розклад рейсів Львів-Прага-Львів Bees Airline:

Львів 15:30 – Прага 16:00, понеділок

Львів 10:30 – Прага 11:00, п'ятниця

Прага 17:00 – Львів 19:30, понеділок

Прага 12:00 – Львів 14:30, п'ятниця

Польотну програму зі Львова до Барселони Bees Airline розпочне 22 грудня з частотою два рази на тиждень по середах і неділях.

Авіаквитки Львів-Барселона і Барселона-Львів в одну сторону коштують від 1540 грн з урахуванням перевезення тільки ручної поклажі.

Розклад рейсів Львів-Барселона-Львів Bees Airline:

Львів 11:15 – Барселона 13:25, середа, неділя

Барселона 14:25– Львів 18:30, середа, неділя

Міжнародна польотна програма Bees Airline зі Львова заявлена до 19 січня 2022 року для Барселони і до 21 січня 2022 року для Праги. Ці рейси прив'язані до внутрішнього маршруту авіакомпанії Київ-Львів, оскільки літак спочатку буде прилітати з Києва до Львова, а потім летіти за кордон.

Читайте такожЗимову відпустку врятовано: які країни Європи залишилися відкриті для українських туристів (оновлюється)Рейс Київ-Львів також заявлений в розкладі з кінця грудня до кінця січня. Як повідомив avianews.com комерційний директор Bees Airline Олександр Джіджора, рішення про подальшу долю даного маршруту приймуть на початку грудня. Воно залежатиме як від завантаження рейсів Київ-Львів, так і від можливості виділити літак на цю лінію після кінця січня, оскільки авіалайнер можуть направити на інші маршрути.

Як раніше повідомляв УНІАН, лоукостер Bees Airline також має намір відкрити пересадочний вузол в Одесі.