Терористи продовжують вести вогонь / sprotyv.info

Російські окупаційні сили за поточну добу 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центру штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Зазначається, що противник обстрілював позиції ОС із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 міліметри.

Відео дня

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив п’ять обстрілів: двічі поруч з Новотроїцьким – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Широкиного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Мар’їнки - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а також в районі населеного пункту Піски – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Читайте такожБойовики заявили про затримання жителя окупованого Донецька за "шпигунство на користь СБУ"

Крім того, два ворожих обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поруч з Оріховим – зі 120 мм міномету противник випустив 4 міни, і неподалік з населеним пунктом Щастя – з протитанкового ракетного комплексу.

"Сьогодні, 5 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає", - додали в штабі.