Бійці загинули через вихід з ладу одного з наших озброєнь / фото УНІАН

Військова прокуратура розслідує інцидент в Мар’їнці, внаслідок якого є загиблі, поранені та травмовані українські військові. Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Він уточнив, що через розрив одиниці озброєння 2 українських військових загинули, 5 отримали поранення і ще один військовий отримав травмування.

Читайте такожПоблизу Мар'їнки загинув 21-річний боєць батальйону "Донбас" (фото)

Відео дня

"Цим інцидентом займається військова прокуратура. Слідчі дії тривають. Думаю, що буде також призначено технічну експертизу озброєння, яке розірвалося. Тому чекаємо на результати цього розслідування", - сказав Лисенко, відповідаючи на запитання представників ЗМІ, чи відомо вже, що саме вибухнуло.

Як повідомляв УНІАН, вчора ввечері прес-центр штабу АТО повідомив у Facebook, що біля Мар’їнки Донецької області через вихід з ладу та розрив одного з озброєнь двоє українських військових загинули, п’ятеро – дістали поранення.

За інформацією Лисенка, загалом за минулу добу в зоні проведення АТО загинули троє бійців ЗСУ, дев'ять поранені: ще один український захисник загинув унаслідок ворожої провокації бойовиків із застосуванням гранатометів і стрілецької зброї поблизу Водяного.