У Миколаївській області три населені пункти тепер знову під контролем ЗСУ, поділився Антон Геращенко / фото ua.depositphotos.com

В Миколаївській області Збройні сили України знову взяли під повний контроль три населених пункти.

Під повним контролем ЗСУ знову знаходяться селище Широке і два села - Новопетрівка та Любине, поділився у своєму Telegram-каналі радник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Водночас він не уточнив, як саме населені пункти були взяті під контроль української армії.

Відео дня

"ЗСУ повернули повний контроль над трьома селами на захід від Снігурівки: Широке, Любине та Новопетрівка", - йдеться в повідомленні.

На Миколаївщині три населені пункти тепер знову під контролем української армії, поділилися в МВС / карта t.me/Pravda_Gerashchenko

За відомостями оперативного командування "Південь", розміщеними в Facebook, у Херсонській області супротивник намагався просунутися вперед у бік Миколаївської області в районі сіл Нова Зоря й Таврійське, але зазнав втрат та відступив.

Нагадаємо, вранці 24 лютого війська Росії вдерлися в Україну. Спочатку ворог бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирне населення, зокрема, в Миколаєві та Херсоні. Пізніше Херсон опинився під контролем противника.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що супротивники не збираються захоплювати Миколаїв.

Українські воїни давали противнику гідну відсіч. За відомостями Генштабу ЗСУ, у нашій державі вже знищено близько 22,1 тис. окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: