У ЗСУ розкрили нові ворожі втрати / скріншот

На Куп’янському напрямку російські загарбники зазнали свіжих втрат - українські воїни поцілили у ворожу станцію радіоелектронної боротьби та у бліндажі супротивника з особовим складом.

Про нові втрати ворога на 19 серпня 2023 року повідомило Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України на своєму Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ" й показало відео ураження цілей.

"На Куп’янському напрямку артилерія 4-ї окремої танкової бригади завдає вогневого ураження по скупченню живої сили противника та станції РЕБ", - поділилися в Управлінні.

Повномасштабна війна з Росією триває - що треба знати

Вранці 19 серпня Генштаб ЗСУ повідомив, що російські загарбники упродовж минулої доби на Куп’янському напрямку марно намагалися рухатися вперед біля Синьківки Харківської області.

Варто зазначити, що супротивники на сході нашої держави вже тривалий час намагаються наступати, але не мають успіхів та зазнають величезних втрат. Ось які втрати ворога на сьогоднішній день - ліквідовано приблизно 257 010 загарбників. РФ також втратила багато техніки, у тому числі 486 засобів протиповітряної оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: