ЗСУ наступають на півдні, звільняючи захоплені території / фото REUTERS

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко оцінив ймовірність великого контрнаступу Збройних сил України.

Свою думку з цього приводу він висловив в ефірі 24 каналу.

Він вважає, що великий контрнаступ на всіх фронтах на даний момент неможливий. Швидше за все, атака ЗСУ відбуватиметься на окремих напрямках, як це зараз відбувається на півдні.

Відео дня

"Великого контрнаступу ЗСУ як такого не буде", – заявив Коваленко.

На думку експерта, ситуація на фронті постійно змінюється, і Генштаб ЗСУ повинен регулярно переглядати сценарії своїх дій.

Нагадаємо, раніше у Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що Росія перекидає велику кількість військ на південь через контрнаступ ЗСУ. Йдеться про тактичні групи ВДВ, які були розміщені на окупованому Донбасі. 

"Вони збільшують чисельність своїх військ, готуються до нашого контрнаступу і, можливо, готуються почати власний наступ. Південь для них ключовий, насамперед через Крим. Зараз російська армія намагається зміцнити свої позиції в окупованих районах півдня нашої країни, підвищуючи активність на відповідних напрямках", – зазначив представник ГУР Вадим Скібіцький.

Вас також можуть зацікавити новини: