Мати окупанта не захотіла спілкуватися з журналістом / Скріншот

Український журналіст і блогер Володимир Золкін зателефонував матері російського військового, який потрапив у полон. Він хотів дати їй можливість поговорити із сином, але жінка вирішила нахамити і кинути слухавку.

Фрагмент відео опублікований в YouTube-каналі "Ищи своих".

Так, Золкін брав інтерв'ю у 32-річного окупанта Дениса Колесова з Липецької області. Коли журналіст зателефонував його матері, та не повірила, що син в полоні. Вона почала стверджувати, що напередодні з ним розмовляла, хоча сам він це заперечує.

"Тому що ви з України, ви завжди "розводите" всіх, це нам давно відомо. Ваша фашистська країна... Ви з нахабною мордою. Зараз поїду у військкомат і все дізнаюся. Пішли ви в ж*пу", - сказала росіянка, після чого кинула слухавку.

Обмін військовополоненими з Росією

Як повідомляв УНІАН, 21 вересня відбувся масштабний обмін полоненими. В Україну вдалося повернути 215 героїв, у тому числі 124 офіцера.

П'ять найбільш відомих командирів - Герой України Денис Прокопенко "Редис" з "Азова", Сергій Волинський "Волина" з 36-ї бригади морської піхоти, Святослав Паламар ("Азов"), Олег Хоменко ("Азов"), Дениса Шлега з Нацгвардії, Герой України Євген Бова.

Також додому повернулася відома багатьом українцям Катерина Поліщук ("Пташка") та вагітні Мамонова Мар'яна, Шумовецька Яна та Чорненька Анастасія.

Як відомо, 200 українських захисників обміняли на Віктора Медведчука, а 5 командирів - на 55 окупантів.  Зараз вони перебувають у Туреччині.

Також з полону повернулися 10 іноземців-захисників України - п'ятеро громадян Великобританії, двоє громадян США і по одному представнику Швеції, Хорватії та Марокко. 

17 жовтня Україна звільнила з російського полону 108 жінок.

Вас також можуть зацікавити новини: