Розкрито деталі нічного удару РФ по Харкову / ілюстративне фото REUTERS

Уночі в Харкові зафіксовані "прильоти" трьох ракет по території цивільного підприємства.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. "Минулої ночі, близько 01:00, ворог завдав ракетного удару по м. Харків. Зафіксовані "прильоти" трьох ракет, попередньо - С-300, по території цивільного підприємства, сталася пожежа. Інформація уточнюється", - написав він.

Голова ОВА зауважив, що протягом доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

Відео дня

Зокрема, внаслідок артилерійського обстрілу с. Козача Лопань Харківського району було пошкоджено дві господарчі споруди, паркан та сарай, сталася пожежа.

Синєгубов також зауважив, що вдень 30 вересня в лісі поруч з с. Оскіл Богодухівського району місцевий житель, якому 52 роки, наступив у лісі на протипіхотну міну типу "Пелюстка". Його було госпіталізовано з пораненням в стані середньої тяжкості.

Що треба знати про Харків сьогодні - важливі новини

Як повідомляв УНІАН, уночі сьогодні, 1 жовтня, міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що російські окупаційні війська вчергове атакували Харків ракетами. Він зауважив, що у місті пролунали щонайменше чотири вибухи.

Водночас начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник повідомив, що ворог завдав ударів по Харківщині з Бєлгорода, попередньо - із ЗРК С-300.

Вас також можуть зацікавити новини: