REUTERS

Військові Російської Федерації проводять ротацію кадрових офіцерів в окупаційних формуваннях на Донбасі.

Про це йдеться у зведенні Міністерства оборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте такожПроросійські бойовики на Донбасі заявили, що знайшли тіло вбитого під час евакуації військового медика (відео)

Відео дня

"Головне управління розвідки Міноборони повідомляє, що з початку поточного тижня під контролем комплексної комісії Збройних сил РФ проводиться ротація кадрових російських офіцерів командного складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів оперативного угруповання російсько-окупаційних військ", - йдеться у зведенні.

За даними розвідки, зросла кількість осіб, які прибувають з території Росії для влаштування на посади рядового складу у підрозділах окупантів.

Разом з тим, до 10 відсотків з числа прибулих були ізольовані на карантин у зв’язку з виявленням у них захворювання на COVID-19.

Як повідомляв раніше УНІАН, 13 липня проросійські терористи обстріляли на Донбасі евакуаційну групу Об'єднаних сил поблизу Зайцевого, попри надані перед цим гарантії додержання режиму тиші" на час рятувальної операції. В результаті обстрілу загинув військовий медик, який намагався врятувати пораненого воїна ЗСУ.