Він підписав контракт 2 листопада 2023 року через борги та кредити / скриншот

Російський 35-річний окупант із республіки Башкортостан потрапив у полон до українських захисників та розповів свою історію про те, як потрапив на фронт і воював проти України. Відповідне відео оприлюднив новопризначений головком ЗСУ Олександр Сирський.

Окупант має звання рядового і був стрільцем-гранатометником 4 мотострілкової бригади ЗС РФ.

Він підписав контракт 2 листопада 2023 року через борги та кредити. Йому обіцяли, що буде в тилових частинах, а відправили на штурм гарматним м’ясом. Обіцяні гроші не отримав. 

Розповідає про постійне побиття рядового складу зі сторони командування. Всіх тримали в страху та обіцяли "обнуляти". На позиціях бачив десятки одиниць розбитої техніки, трупи росіян. Розповідає про постійні обстріли, постійні атаки українських дронів, про проблеми з водою та як пили власну сечу.

Обмін полоненими 8 лютого - деталі

В результаті чергового обміну додому повернулися 100 українських захисників.

Про це повідомив український президент Володимир Зеленський. "Ще 100 українців удома, в Україні. Нацгвардія, прикордонники, ЗСУ. Більшість – захисники Маріуполя. Усі – наші, усі – знову на рідній землі. Працюємо щодо кожного й кожної та не зупинимося, поки всіх не повернемо!", - прокоментував глава держави.

Вас також можуть зацікавити новини: