На місці зараз працюють екстрені служби / Соцмережі

Російські війська зранку 30 вересня вдарили ракетами по цивільній гуманітарній колоні на виїзді з Запоріжжя.

Про це у Telegram повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух. 

"Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу", - написав він.

Є загиблі та поранені.

На місці зараз працюють екстрені служби. Мелітопольський міський голова Іван Федоров додав, що серед постраждалих також є мешканці Мелітополя. 

"Поки що неможливо навіть полічити кількість загиблих та поранених людей. Серед постраждалих в тому числі мелітопольці, - написав він у Telegram.

ОНОВЛЕНО 9:37 Стали відомі перші дані про жертв. 

За попередніми даними, унаслідок ранкового обстрілу гуманітарної колони на околиці Запоріжжя 23 людини загинули, 28 - отримали поранення. Усі - цивільні, повідомив голова ОВА Старух.

Як писав УНІАН, ворог завдав ракетного удару по околиці Запоріжжя, є постраждалі.

Війна в Україні: останні новини

Продовжується контрнаступ ЗСУ на сході й півдні країни в інформаційній тиші. Проте очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що захисники "впевнено крокують вперед", і сподівається найближчим часом отримати позитивні новини.

Цієї ночі ворог атакував Одеську і Миколаївську області. По Миколаївщині було спрямовано п'ять дронів-камікадзе, два з яких влучили: один - в адмінбудівлю, інший - в об'єкт критичної інфраструктури. 

У результаті нічного удару по Миколаєву поранення отримали 8 осіб

Над Одеською затокою силами протиповітряної оборони збито 2 дрони камікадзе на підльоті до Одеси.

Ворог завдав ракетного удару по Дніпру. Ракети влучили у транспортне підприємство - горить адмінбудівля та 50 автобусів.

Вас також можуть зацікавити новини: