Росія зазнає колосальний втрат під Бахмутом / фото facebook.com_GeneralStaff.ua

Російські генерали радіють виснаженню ПВК "Вагнера" в районі Бахмута. Вони ненавидять заснованика ПВК Євгена Пригожина.

Про це заявив російський опозиціонер Марк Фейгін в ефірі "Еспресо". За його словами, у деякі дні там гине до 2 тисяч росіян.

"І зараз вже відбувається певна констатація, що видихається ПВК "Вагнер", від цього звісно, дуже радіє весь генералітет, і Герасімов, і Шойгу, вони його ненавидять. Ну і, адміністрацію президента він теж копав ногами. Тому, якщо в Пригожина не залишиться ресурсів, вони всі будуть витрачені на Бахмут, а ви самі казали, що там гігантські втрати. Британці про це повідомляють, що там в день різні цифри називають – 500 - 800 людей гине, у якісь дні ледь не до 2 тис. У це я охоче вірю", - зазначив він. 

Відео дня

На думку Фейгіна, генштабу й міноборони Росії потрібно, щоб всі "вагнерівці" загинули на фронті, оскільки так з ПВК буде легше впоратись. Він пояснив, що у цьому полягає й апаратна, і військова логіка.

Втрати "Вагнера" під Бахмутом

Речник Східного угруповання ЗСУ полковник Сергій Череватий заявив, що ПВК "Вагнер" фактично полягла у бахмутських полях, їхня безславна історія закінчується.

Як повідомили в Міноборони, через знищення цілих підрозділів "Вагнера" Росія змушена проводити ротацію найманців під Бахмутом.

Як писав CNN, Росія скорочує підтримку бойовиків ПВК "Вагнер" у Бахмуті. Вони відчувають значний "снарядний голод".

Вас також можуть зацікавити новини: