У Миколаєві прогриміли потужні вибухи / фото НикВести

Зранку у Миколаєві прогриміли потужні вибухи.

Про це у своєму Telegram повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

"Близько четвертої ранку у Миколаєві прогриміли потужні вибухи. Під обстріли потрапили два райони міста. Маємо попередню інформацію про пошкодження житлових будинків в одному районі та пожежу в іншому", - повідомив він.

Відео дня

Сєнкевич наголосив, що наразі у місті знову лунає повітряна тривога і закликав всіх залишатись вдома.

У свою чергу голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram підтвердив удари по місту.

"Близько 04:00 та після 06:00, 4 серпня, у Миколаєві пролунали потужні вибухи. Під обстріли потрапили два райони міста", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, пошкоджено житлові будинки - вибиті вікна та пошкоджений дах. Окрім цього, одна з ракет влучила в проїжджу частину, інша – у тротуар. 

Як раніше повідомляв УНІАН, за даними Генерального штабу ЗСУ, російські війська зосередилися на захопленні Донбасу. Ворог в результаті штурмів має частковий успіх на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Після того як ЗСУ відігнали окупантів подалі від Миколаєва, а окупанти зрозуміли, що їх план по захопленю міста провалився, вони постійно гатять по мирним жителям з різноманітної зброї. 

Так, 2 серпня вночі російські окупанти обстріляли два райони Миколаєва. За попередіми даними, один з них обстріляли чотирма реактивними снарядами РСЗВ "Смерч", а інший - вісьмома ракетами С-300.

Крім того, у небі над Миколаївською областю українські захисники збили чотири російські крилаті ракети типу Х. Пізніше у Командуванні Повітряних cил Збройних сил України повідомили, що по нашій країні з району півночі Каспійського моря було випущено вісім ракет. Росія застосовувала стратегічні бомбардувальники Ту-95 (Ту-160). Сім ворожих ракет збили.

Вас також можуть зацікавити новини: