Військові звільнили П'ятихатки / скріншот

На півдні воїни 128-ої гірсько-штурмової бригади повернули під свій контроль ще один з населених пунктів на Запоріжжі - П'ятихатки. Вибили ворога і розгорнули національний прапор.

Бойові дії на цьому напрямку тривають фактично цілодобово і вздовж всього напрямку. Подробиці з південного фронту розповів кореспондент ТСН Олександр Моторний.

Поміж боєкомплекту, зброї та амуніції, що її лишають по собі росіяни, коли тікають, наші військові знайшли чимало документів, серед них - довідку, в якій чорним по білому написано, навіщо росіяни вдерлися до України.

У звільнених П'ятихатках українські військові знайшли цікавий документ окупанта (відео)

"Бійці упевенені, що це має стати доказом проти путінсько-московитської орди на майбутньому трибуналі. Але до того ворога треба перемогти", - зазначає кореспондент.

Звільнення П'ятихаток Запорізької області

19 червня 2023 року заступник міністра оборони України Ганна Маляр підтвердила інформацію, через яку росіяни підняли виття у своїх Телеграм-каналах, про звільнення П'ятихаток.

Згодом у мережі було опубліковане відео з українськими військовими у звільнених П'ятихатках. Бійці розповіли, що під час втечі з населеного пункту окупанти кидали техніку та зброю.

Крім того, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний опублікував відео боїв за село П'ятихатки на Запоріжжі.

Вас також можуть зацікавити новини: