Вибух у Харкові - прокуратура показала кадри з камер спостереження / скріншот

Харківська обласна прокуратура оприлюднила оновлені дані щодо наслідків російських авіаударів по будівельному гіпермаркету у Харкові. У своєму Telegram-каналі відомство також оприлюднило кадри з камер спостереження.

Зазначається, що наразі встановлено поранення 44-х та загибель 14-и людей. Ідентифіковано 11 жертв, серед яких 12-річна дівчинка та її мама.

"Також знайдено чотири фрагменти тіл людей. Наразі безвісти зниклими вважаються сім людей. Проаналізовано відео з камер спостереження та встановлено, що в епіцентрі вибухів перебувало щонайменше 20 осіб", - ідеться у повідомленні.

Удар по Харкову 25 травня

За інформацією станом на ранок неділі кількість жертв ракетного удару РФ по Харкову зросла у понад двічі. Харківська обласна прокуратура повідомила, що внаслідок атаки загинули 12 осіб. При цьому 10 із них ще не опізнано. Поранення отримали 43 людини.

Протягом суботи, 25 травня, російські окупаційні війська кілька разів обстрілювали Харків. Так, внаслідок ракетного удару по центру міста кількість постраждалих зросла вже до 25 людей.

На думку аналітиків Інституту вивчення війни, росіяни перестануть обстрілювати Харків лише після того, як країни Заходу дозволять українським силам адекватно протистояти прикриттю російських військових на території РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: