Росіяни готуються обороняти Мелітополь / фото ua.depositphotos.com

В Мелітополі на захоплених підприємствах російські військові виготовляють конструкції для оборони окупованого міста від Збройних сил України.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі інформаційного телемарафону.

Він підкреслив, що загарбники визначили Мелітополь як свій адміністративний і логістичний центр, і через нього вони ведуть логістику своїх ворожих військ.

Відео дня

"Ми бачимо, що на території міста на захоплених підприємствах вони виготовляють конструкції, які використовують для будівництва своїх споруд для оборони, які вони будують як поблизу Мелітополя, так і в бік Херсонського напрямку", - зазначив Федоров.

Ситуація у Мелітопольському районі

Як повідомив Федоров 1 листопада, рашисти почали вивозити дітей з Мелітополя до РФ під приводом "канікул". А старшокласників у школі вчать використовувати зброю.

7 листопада стало відомо, що окупанти масово звозять людей у Мелітополь з інших тимчасово захоплених територій. Вони заселяють їх у порожні будинки на території міста та навколишніх сіл. 

Також зараз у Мелітопольському районі відбуваєтсья примусова паспортизація українців.

Як повідомляв УНІАН, 8 листопада у селі Вознесенка Мелітопольського району Запорізької області сили спротиву "підсмажили" лігво російських окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: