Олександр Авдюгін раніше підтримав окупацію Донбасу / фото facebook.com/aleksandr.avdyugin

Священник Олександр Авдюгін з міста Ровеньки Луганської області, що знаходиться під окупацією "ЛНР", розповів про реалії життя під контролем бойовиків.

На його публікацію в Facebook звернув увагу журналіст, представник України в ТКГ Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі.

Так, Авдюгін поскаржився, що в нинішніх реаліях змушений тільки відспівувати своїх покійних парафіян.

Відео дня

"Мріяв колись хрестити, вінчати, хрестити, освячувати, хрестити, благословляти. А в реаліях нинішніх відспівую і відспівую. Не скаржуся. Констатую. Пішов я в храм. Панахиди дві, відспівування - одне", - написав він.

скріншот

За інформацією Казанського, в 2014 році цей священник активно підтримував окупацію Донбасу, зазивав своїх парафіян на "референдум", агітував за приєднання до РФ.

"А тепер він "констатує", що Луганщина перетворилася на злиденний вимираючий смітник. Констатує з таким відстороненим виглядом, ніби сам не має до цього ніякого відношення. І так у них завжди. Злочинці, які розорили Донбас, позбавили його майбутнього, тепер роблять круглі очі й обурено запитують "Айайай, а хто це зробив?",- написав журналіст.

Раніше Казанський показав красномовне фото з передмістя Донецька, на якому яскраво видно нинішню обстановку в ОРДЛО. До цього журналіст розповів, що бойовики влаштували в окупованому Донецьку новий "апокаліпсис".