Супротивники наступають у районі Луганського, поділився Генштаб ЗСУ / фото REUTERS

Російські окупанти наступають у районі Луганського Донецької області та завдали авіаудару в районі Вуглегірської ТЕС та Авдіївки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

"На Бахмутському напрямку противник обстрілював наші позиції з артилерії різних калібрів поблизу Берестового, Білогорівки, Травневого, Шумів і Нью-Йорка. Завдав авіаудару в районі Вуглегірської ТЕС. За підтримки артилерії вів штурмові дії у районі населеного пункту Новолуганське, успіху не мав, відійшов. Наші воїни зупинили ворожий наступ в районі Спірного та відбили атаку неподалік Вершини. Завдали окупантам втрат та відкинули назад. Противник намагається провести перегрупування. Загарбники наступають в районі Луганського, бойові дії тривають", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках по лінії зіткнення тривають обстріли із мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Ворог завдавав авіаційних ударів неподалік Авдіївки.

Нагадаємо, війська РФ пішли на повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого рано вранці. Пізніше окупанти почали наступати на частині Донбасу. Супротивникам, зокрема, вдалося взяти під контроль Сєвєродонецьк і Лисичанськ.

Українські воїни давали гідну відсіч ворогам. У Генштабі ЗСУ поділилися, що станом на 5 липня в нашій країні ліквідували близько 36 350 супротивників.

Вас також можуть зацікавити новини: