Радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів повідомив, що російська влада намагається зараз максимально приховати реальну кількість росіян, яких було вбито в Україні.

Про це він сказав в ефірі Всеукраїнського інформаційного телемарафону.

"Там (в Росії - УНІАН) зараз іде максимальне приховування трупів. Є підтверджені факти і по крематорію, який активно працював, зокрема, під Черніговом, коли йшли інтенсивні бої. На жаль, нелюдськість Путіна проявляється не тільки до нас, а зрештою і до власних військових", - підкреслив Андрусів.

Відео дня

При цьому він зазначив, що українська сторона намагається ідентифікувати ліквідованих російських військових та повідомляти про це їх рідним.

"Ми намагаємося повідомляти рідним загиблих росіян, якщо такі ідентифіковані. У нас також є інтерв'ю з полоненими, де вони телефонують рідним. І під час одного з таких дзвінків мати каже сину, що вона вже на нього дві похоронки отримала", - розповів радник міністра.

Як повідомляв УНІАН, за даними Генштабу Збройних сил України, з 24 лютого українські бійці знищили понад 25,1 тис. окупантів.

14 квітня Національна поліція відкрила "гарячу" телефонну лінію для родичів загиблих в Україні окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: