ЗСУ збили російський літак Су-25 / фото Міноборони РФ

Сили оборони України знищили російський літак Су-25, зенітно-ракетний комплекс "Тор" та радіолокаційну станцію "Зоопарк-1М". Про це йдеться в Оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Зокрема, протягом доби авіація Сил оборони завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще 3 - по зенітно-ракетних комплексах противника. Також наші захисники знищили російський літак Су-25 та 4 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Крім того, українські підрозділи ракетних військ уразили 2 пункти управління, зенітно-ракетний комплекс "Тор", радіолокаційну станцію "Зоопарк-1М" та 11 артилерійських засобів противника.

Відео дня

Водночас, ворог завдав 11 ракетних та 46 авіаційних ударів, здійснив понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

"Приліт" у районі Севастополя 18 жовтня

Як повідомляв УНІАН, увечері в середу, 18 жовтня, в тимчасово окупованому Росією Севастополі у Криму пролунав потужний вибух. У місті оголошували повітряну тривогу.

У Міноборони РФ заявили про збиття в окупованому Криму нібито двох переобладнаних у ударний варіант зенітних ракет комплексу ППО С-200.

Вас також можуть зацікавити новини: