В Україні знищено російського військового, який був командиром розвідроти, повідомив офіцер ЗСУ / фото flickr.com/nothingpersonal

В Україні знищений командир розвідувальної роти армії Російської Федерації Дмитро Литвинов.

Ліквідований командир мав звання капітан, повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") у своєму Telegram-каналі.

За його даними, в нашій країні також був знищений російський прапорщик, заступник командира розвідувальної групи спеціального призначення армійського спецназу РФ - Руслан Гільманов.

Відео дня
В Україні ліквідовано Руслана Гільманова, повідомив "Штірліц" / фото t.me/a_shtirlitz

"...Гільманов зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався... Литвинов зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався", - поділився український офіцер.

В Україні знищений Дмитро Литвинов, повідомив "Штірліц" / фото t.me/a_shtirlitz

Нагадаємо, війська РФ без оголошення війни вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Російська влада стверджувала, що в нашій країні вирішили провести "спецоперацію" нібито для "демілітаризації" та "денацифікації".

Варто зазначити, що росіяни атакували не лише військові об'єкти, а й цивільні, і було багато жертв та постраждалих серед мирних жителів. Тільки в одному Маріуполі Донецької області через супротивників загинули понад 20 тисяч осіб.

Українські воїни давали гідну відсіч загарбникам. Генштаб ЗСУ повідомив, що станом на 19 липня на нашій землі знищили 38 550 супротивників.

Вас також можуть зацікавити новини: