В Україні триває війна / фото 36 ОБрМП ім. Михайла Бєлінського

Авіація Сил оборони України завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по двох зенітно-ракетних комплексах російських військ, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також зазначається, що підрозділи ракетних військ вдарили по одному району зосередження озброєння та військової техніки, одному складу боєприпасів, п'яти артилерійських засобах та одній радіолокаційній станції росіян.

Російські війська при цьому завдали п'ять ракетних і 63 авіаційних ударів, здійснили 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

Відео дня

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі і поранені серед цивільного населення. Руйнування та пошкодження отримали житлові приватні та багатоквартирні будинки, школа та інша цивільна інфраструктура", - повідомили в Генштабі.

Втрати Росії в Україні на 30 січня - дані ЗСУ

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії в Україні з початку повномасштабного вторгнень попередньо складають 384140 чоловік особового складу.

Також РФ втратила: БПЛА оперативно-тактичного рівня - 7084 (+35 за минулу добу); танків - 6300 (+10) одиниць; бойових броньованих машин - 11725 (+ 29); артилерійських систем - 9144 (+31); засобів ППО - 663 (+3);

Вас також можуть зацікавити новини: