Українські воїни добряче "підсмажили" супротивника / колаж УНІАН зі скріншотів

На українській землі втрати ворога на 11 січня 2024 року зросли - у Збройних силах України показали вдале "полювання" на техніку та живу силу російських окупантів.

Супротивник потрапив у пастку, йдеться у Telegram-каналі Сухопутних військ ЗСУ. В українській армії показали, як БМД-4 (бойова машина десанту, - Ред.) загарбників була знищена з переносного протитанкового ракетного комплексу Javelin.

"…Окупанти потрапили в пастку, і наші військові знищили БМД-4 з Javelin, а далі ліквідували весь особовий склад ворога", - поділилися у Сухопутних військах та показали яскраве відео, на якому зазнято знищення окупантів. Судячи з ролика, після удару з ПТРК Javelin на ворогів було скинуто гранату з безпілотника.

Важливі новини України - зараз це варто знати про війну

Вранці 11 січня Генштаб ЗСУ повідомив, що упродовж минулої доби на фронті між нашими захисниками й окупантами відбулося 73 бойових зіткнення. Зокрема, "гаряче" було на Авдіївському, Куп’янському й Запорізькому напрямках.

Українські воїни добряче дають "по зубах" загарбникам, РФ на нашій землі вже зазнала величезних втрат. Загальні втрати Росії в Україні на сьогодні становлять приблизно 367 620 супротивників. Крім того, росіяни втратили, зокрема, 11 238 бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: