Ситуація в операційній зоні ОСУВ "Таврія" змінилася / фото 128 окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади

В операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" упродовж минулої доби зменшилась кількість бойових зіткнень з російськими окупантами.

Водночас супротивники продовжують здійснювати артилерійські обстріли й атаки силами піхоти, поділився командувач ОСУВ "Таврія" - бригадний генерал Олександр Тарнавський на своєму каналі в Telegram.

Офіцер зазначив, що українські воїни стійко тримають оборону й активно діють на певних напрямках. За його даними, втрати Росії за добу в цій операційній зоні становлять 413 окупантів, крім того, ліквідовано 19 одиниць ворожої техніки.

Відео дня

"Кількість боєзіткнень та ворожих авіаударів в операційній зоні ОСУВ "Таврія" минулої доби зменшилась... минулої доби російські загарбники завдали шість авіаударів, провели 55 бойових зіткнень та здійснили 601 артобстріл", - написав Тарнавський.

Триває повномасштабна війна в Україні - сьогодні це варто знати

Нагадаємо, 15 грудня Олександр Тарнавський повідомив, що упродовж останніх трьох днів російські загарбники намагаються здійснювати посилені штурми в Донецькій області.

Супротивники добряче отримують "по зубах" від Сил оборони України. Генштаб Збройних сил повідомив, що втрати ворога на 16 грудня 2023 року вже становлять приблизно 344 820 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: