Зловісний наліт полчищ туркофашистських дронів "Байрактар" на школу для російськомовних дітей-інвалідів великої вітчизняної війни із затримками в розвитку в селі Гранітному Донецької області обернувся не тільки кінцем міжнародної мандаринової мафії, а й небувалим підйомом бойового духу серед мирних ополченців Новоросії.

Всім відомо, що "Байрактари" працюють на вугіллі, як славний російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов"

"Байрактари", говорите? Ну-ну": політтехнолог позначив слабке місце безпілотника", - новиною з таким заголовком, нарешті, прокоментували те, що трапилося російські ЗМІ, і на душі жителів Донбасу відразу стало покійно, тому що якщо вже навіть російський політолог знає слабке місце безпілотника, то хто його не знає! За словами політолога, це найслабше місце полягає в припиненні Росією поставок енергетичного вугілля в Україну: всім відомо, що "Байрактари" працюють на вугіллі, як славний російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов". По стовпах чорного диму легко виявите їх, а знищите ще простіше, підкреслює мислитель, адже у них низька швидкість, підстрибнув і збив саперною лопаткою, ну або пляшкою ще можна кинути, гарненько її перед цим випивши.

Відео дня

Бойовий дрон називається страшним словом "Байрактар", що в перекладі з турецької означає "Рюскі попа піф-паф"

Багато хто вважає, що репутація іржавого турецького мотлоху, впареного київській хунті хитромудрим Ердоганом, щоб не витрачатися на утилізацію, сильно демонізована тим фактом, що українці, закупивши "Байрактари", не стали перейменовувати їх у щось реально посконне. Якби ці дрони, наприклад, придбала російська армія, вона б миттєво назвала їх "Велика Перемога" або там, припустимо,"Патріарх Кирило", і вже через кілька місяців запевняла б підданих, що це цілком і повністю розробка акціонерного товариства "Уралвагонзавод", що не має аналогів у світі, а турки взагалі відстали від неї років на тридцять, результат третьої світової вирішений; ще через півроку "Патріарх Кирило", правда, літав би у росіян, як гівно і палиці, але така ціна величі.

Браві ополченці Донбасу позбулися дитячого страху "Байрактарів" і стали ще сильнішими і сміливішими, ніж завжди

Однак якщо бойовий дрон називається страшним словом "Байрактар", що в перекладі з турецького означає "Рюскі попа піф-паф", який-небудь особливо вразливий ополченець в окремих випадках може ні-ні та й злякатися, як це подекуди у нас часом сталося в перший раз, коли полчища фашистських безпілотників влаштували кривавий наліт на дитячий будинок і поламали іграшкову гармату, з якою донецькі Російські дівчатка гралися в мир. Спочатку російські ЗМІ, недооцінивши слабкість української армії, вибухнули заголовками типу "Турецькі "Байрактари" б'ють по Донбасу". Вже наступного дня незабутнє враження на ополченців справила багатозначна зловісна новина "Безпілотник ЗСУ прямує в бік Донбасу - фото", через яку молоді республіки ледь не стали літніми і дуже сивими республіками.

Третьої подібної новини Лугандон не переніс би, тому на передній край боротьби з турецькими брязкальцями вийшли бойові політологи, швидко пояснивши, що будь-який мало-мальськи підготовлений стрілець з рогатки може збити скільки завгодно "Байрактарів", хоч серед ночі його розбуди. Як би на доказ цієї бездоганної теорії російська армія провела в Астраханській області навчання систем ППО, в ході яких вправно збила всі уявні "Байрактари", в ролі яких виступали табуретки з написом "Бойроктар", які підкидували днювальні, а Росспоживнагляд заборонив ввезення мандаринів із Туреччини (як відомо, крім згаданого вище вугілля, "Байрактари" можуть також працювати на мандаринових шкоринках), тим самим підірвавши турецьку економіку, яка, як виявилося, весь цей час труїла російських людей пестицидом "Хлорпірифос", який міститься в цитрусових.

Так російські люди перестали вмирати від турецької мандаринової отрути, а браві ополченці Донбасу позбулися дитячого страху "Байрактарів" і стали ще більш сильними і сміливими, ніж завжди. І це вони ще "Джавелінів" толком не нюхали.

Василь Рибніков