Зрадник Андрій Рижков / Скріншот з відео

У тимчасово окупованій Михайлівці, що на Запоріжжі, знайшли мертвим колаборанта Андрія Рижкова, який отримав від самопроголошеної "влади" регіону посаду "начальника поліції".

Про це розповів у Telegram спікер Одеської ОВА Сергій Братчук.

За попередньою інформацією, його знайшли повішеним в петлі. Чи він сам вкоротив собі віку, чи йому "допомогли" – джерела не підтвердили.

Відео дня

Відомо, що Рижков колись був українським прикордонником. Складав присягу на вірність українському народові. Після виходу у відставку навіть заснував громадську організацію з патріотичною назвою "Прикордонники Михайлівщини". Але зрештою сам запропонував себе окупаційній владі в якості "начальника поліції".

Партизани "мінусують" зрадників на окупованих територіях

Кількома днями раніше запорізькі партизани підірвали автомобіль з гауляйтером все тієї ж Михайлівки Іваном Сушком. До "призначення" зрадник був тамадою та підпрацьовував Дідом Морозом.

Своєю чергою партизанський рух на тимчасово окупованій Херсонщині відправив на той світ помічника головного гауляйтера області Володимира Сальдо Ігоря Телегіна.

Також повідомлялось, що так званого "заступника голови адміністрації" Нової Каховки, колаборанта Віталія Гуру, застрілили біля його приватного будинку

Вас також можуть зацікавити новини: