Відомо про 179 постраждалих / скріншот

В результаті аварії літака турецької авіакомпанії Pegasus, який здійснив жорстку посадку в аеропорту імені Сабіхи Гекчен в Стамбулі, загинули троє людей.

Як повідомляє Anadolu, про це заявив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Кодж. Також відомо про 179 постраждалих, які звернулися за медичною допомогою.

За даними міністра транспорту та інфраструктури Туреччини Джахіта Турхана, всього на борту літака знаходилися 177 пасажирів (включаючи двох дітей) і шестеро членів екіпажу.

Відео дня

Літаки, які повинні були приземлитися в цьому аеропорту, довелося перенаправляти до іншого. Як повідомили в авіакомпанії Turkish Airlines, у зв'язку з подією національний авіаперевізник скасував всі рейси до аеропорту Сабіха Гекчен.

У зв'язку з НП проводиться розслідування.

Раніше повідомлялося про одного загиблого і 157 потерпілих. За словами губернатора Стамбула Алі Йєрликая, більшість постраждалих перебувають у лікарнях у гарному стані і їхньому життю загрози немає. Також представник регіональної влади заявив, що причиною катастрофи літака могли стати погані метеоумови в районі аеродрому.