Іванка Трамп / REUTERS

Майже шість тисяч людей підписали петицію з вимогою перейменувати ураган "Ірма" в ураган "Іванка". Голосування відбувається на інтернет-порталі Petition Site.

«Ураган "Харві" в Х'юстоні став яскравим прикладом того, як зміни клімату роблять урагани могутнішими і небезпечнішими (...) Навіть (дочка президента США Дональда Трампа) Іванка Трамп, яка пообіцяла спробувати вплинути на свого батька в деяких питаннях, таких як, наприклад, кліматичні зміни, спокійно прийняла бездіяльність адміністрації з цього серйозного питання», - йдеться в петиції.

Читайте такожМЗС радить українцям не їздити на південне узбережжя США і країни Карибського басейну через ураган "Ірма"

Відео дня

На думку активістів, поки дочка президента США тримається осторонь, вона причетна до «руйнування, з яким зіткнулися американці від дій адміністрації її батька».

Всього петицію вже підписали понад шість тисяч осіб.

Як повідомляв УНІАН, ураган «Ірма», який вирує в Карибському басейні, вже отримав статус найпотужнішого за останні 10 років. Стихія знищила майже всю житлову частину французьких островів Сен-Мартен і Сен-Бартелемі, в Пуерто-Ріко залишила без електрики мільйон чоловік. Сьогодні ураган може охопити Домініканську республіку, Гаїті, Кубі і американський штат Флорида.