ППО встановили біля резиденції Путіна / скріншот

Недалеко від секретної резиденції президента Росії Володимира Путіна в Червоній Поляні в Краснодарському краї РФ встановили зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1". 

Про це йдеться в розслідуванні Навальний LIVE під назвою "Секрети гірської резиденції Путіна". 

"За кілометр від установки ППО розташований комплекс будівель, який формально жодного стосунку до президента РФ мати не може. Все це - 20 га землі, два величезних будинки, корпус для супроводжуючих осіб, вертолітний майданчик і навіть власний підйомник - за документами належить "Газпрому". Але насправді це - секретна зимова резиденція Володимира Путіна. Це місце, де він катається на лижах", – заявили розслідувачі.

Це шале називається будинком прийому офіційних гостей "Ачіпсе". Повідомляється, що шале побудували до Олімпіади. 

ППО на дахах будинків у Росії

Наприкінці січня 2023 року в мережі "спливли" фото і відео з установками ППО, які розмістили на дахах будівель в Москві. 

В одному з районів Москви розгорнули дивізіон ППО з-400. Також ЗМІ писали, що комплекси ППО дислоковані по всьому Підмосков'ю, їх розмістили за 10 кілометрів від резиденції Путіна в Ново-Огарьово.

Екс-співробітник КДБ заявляв, що Кремль може імітувати українську атаку на Москву і для цього розміщує там засоби ППО, щоб помилково звинуватити в теракті Київ.

Вас також можуть зацікавити новини: