Тіла могли бути розрубані на крихітні частини / фото УНІАН

У Мехіко під будинком підозрюваного серійного вбивці знайшли 3787 фрагментів кісток, що можуть належати 17 жертвам.

Про це пише ABC News.

В ході розкопок, що проводяться з 17 травня, розкрили підлогу будинку, в якому проживав підозрюваний. Прокуратура припустила, що на цьому жахливі знахідки не закінчаться - правоохоронці планують розширити пошуки.

Відео дня

Читайте такожУ будинку екс-поліцейського з Сальвадору знайшли ями з тілами жінок (відео)Посвідчення особи та інші речі людей, які зникли багато років тому, були знайдені в заваленому барахлом будинку.

Кількість кісткових фрагментів, знайдених під бетонною підлогою, передбачає, що трупи могли бути розрубані на крихітні частини.

Підозрюваний, якого прокуратура називає «Андресом», раніше був м'ясником. Влада не розголосила повне ім'я 72-річного підозрюваного.

Його останньою можливою жертвою була дружина поліцейського, якого він знав особисто. Він повинен був супроводжувати її в поході по магазинах в день її зникнення, тому її чоловік запідозрив його, коли вона не повернулася.

Поліцейський отримав доступ до камер спостереження. Він побачив, що його дружина увійшла, але не вийшла на вулицю, де жив підозрюваний. Він пішов в будинок, де і виявив порубане тіло його дружини.

Вас також можуть зацікавити новини