Трамп поскаржився на поганий водонапір в душі / REUTERS

Президент США Дональд Трамп поскаржився на поганий напір води у душі, що ускладнює йому догляд за волоссям.

У відповідь на це уряд країни запропонував змінити потужність водонапору, йдеться в проекті постанови Міністерства енергетики США, оприлюдненому в урядовому віснику.

Читайте такожTikTok заборонять в США до 15 вересня - Трамп

Відео дня

Вона має змінити закон від 1992 року, який визначає, що через душову головку за хвилину має виливатися не більше 9,5 літрів води. Таке обмеження встановили для економії води.

Постанова ж пропонує прирівняти до душової головки кожен отвір, із якого ллється вода. Тобто обмеження на 9,5 літрів на хвилину стосуватиметься не всієї головки загалом, а кожної дірочки в головці.

Речниця Міненерго США Шейлін Гайнс у коментарі CNN повідомила, що ця ініціатива відомства є виконанням обіцянки Трампа з усунення регулювань на федеральному рівні. І її ухвалення дозволить «американцям — а не вашингтонським бюрократам — вирішувати, які душові головки вони хочуть мати у себе вдома».

Нещодавно президент США Дональд Трамп мовчки пішов з прес-конференції після її початку. Як виявилося, його забрала особиста охорона через стрілянину біля Білого дому.