Медведєв відреагував на інформацію про підготовку до замаху на Зеленського / фото ua.depositphotos.com

Заступник секретаря Радбезу РФ Дмитро Медведєв істерично прокоментував інформацію про те, що у Польщі готували замах на президента України Володимира Зеленського.

Реакція Медведєва з'явилася у Telegram. Скандальний кремлівський блазень вирішив повторити безглуздий міф роспропаганди про нібито "наркозалежність" Зеленського.

"Замах на головного бандерівця у Польщі? А ось це вже справді серйозно. У наркотичного клоуна є підстави сполошитися не на жарт. Цілком імовірно, це може бути першим доказом того, що на Заході ухвалили рішення щодо його ліквідації. Бійся, паяче", - заявив Медведєв.

Відео дня

Замах на Зеленського у Польщі - що відомо

Як повідомляв УНІАН, Служба безпеки України разом з Офісом генерального прокурора та польскими правоохоронцями викрили російського агента, який пропонував спецслужбам РФ замах на президента України Володимира Зеленського.

Зазначається, що громадянин Польщі співпрацював з російським ГРУ. Він збирав дані про безпеку в аеропорту Жешув-Ясьонка та передавав їх спецслужбам РФ. 

Агента вдалося ідентифікувати та затримати на території Польщі. Польська прокуратура висунула йому звинувачення у готовності діяти на користь іноземної спецслужби, що кваліфікується за ст. 130 §3 Кримінального кодексу Польщі. 18 квітня 2024 року Окружний суд Варшави застосував щодо затриманого запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Вас також можуть зацікавити новини: