Українська співачка MamaRika (справжнє ім'я – Анастасія Кочетова) та її чоловік, гуморист Сергій Середа принципово не розголошувала ім'я первістка до хрестин. Це тривало цілих півтора місяця!

У п'ятницю, 24 вересня, пара охрестила свого сина і розкрили секрет імені. Хлопчика, який народився ще у серпні, назвали Давидом. 

Читайте також"Пройшов посвячення": чоловік MamaRika повідомив про конфуз з новонародженим синомПодружжя говорить, що обирали таке ім'я, яке гарно звучало б іншими мовами. Тому вони порадились і назвали малюка Давидом. Про це пара розповіла в інтерв'ю Слава +.

"Це перше ім'я, на якому ми разом зійшлися", - говорить Сергій Середа.

Та втім, обличчя дитини вони поки не спішать показувати. MamaRika говорить, що таким чином вони оберігаються своє чадо.

"Ми вирішили трішки побути параноїками. Тому дайте нам можливість побути забобонними. Можливо, як буде сину пів року, ми покажемо його обличчя", - поділилась артистка.

Таїнство хрещення зіркові батьки влаштували вдома, а за кумів обрали друзів, які не пов'язані з шоу-бізнесом. Так, у малюка одна пара хрещених батьків – Інна та Руслан.

"Сьогодні був особливий день для всієї нашої сім'ї! Сльози на очах, коли усвідомлюю, як нам з тобою пощастило, синочок. Нехай Господь тебе оберігає, дарує легкий шлях, а твої вірні ангели завжди будуть поряд", – чуттєво написала MamaRika на своїй сторінці в Instagram.

MamaRika з сином, чоловіком і кумами / фото instagram.com/mamarika_official

Таїнство хрещення співачка влаштувала просто в заміському будинку в Одесі, куди запросила священника. На церемонії були присутні друзі й рідні подружжя – батьки, брат Сергія Середи та мама MamaRika.

До слова, MamaRika і Сергій Середа не єдина зіркова пара, яка хрестила первістка вдома. Першими це зробили герої "Холостяка" Даша Квіткова і Нікіта Добринін, коли їхньому сину Леву був усього тиждень.

Вас також можуть зацікавити новини