Штепа / скриншот

Про це повідомляє "Новости Донбасса".

«Я оголошу таке саме голодування, як оголосила Савченко. Але повірте, я сиджу на гормональних препаратах. Якщо щось зі мною станеться - список із сорока людей у мене є. І повірте, місто Слов'янськ приїде і розірве навпіл, тому що так більше не можна», - сказала Штепа.

Читайте такожШтепа: Захоплення Слов'янська відбувалося з відома і за підтримки співробітників СБУ і МВС

При цьому на початку судового засідання Штепа сказала, що кримінальну справу проти неї сфабриковано силовиками, які стали зрадниками України.

Також Штепа повідомила, що подала до суду позов про захист честі і гідності. Відповідачем виступає прокуратура. «Вся інформація, яка виходить з їхніх вуст (прокуратури) - вона брехлива. Ні один свідок обвинувачення не підтвердив мою провину в судовому засіданні», - сказала вона.

За словами адвоката Дмитра Марченка, на даний момент всі свідки, допитані в ході судового засідання, свідчать на користь сторони захисту.

При цьому вчора, 18 квітня, Червонозаводський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід Штепі у вигляді утримання під вартою ще на два місяці.

Крім того, суд відмовив в задоволенні клопотання про проведення у режимі відеоконференції допиту екс-голови Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути як свідка.

Наступне засідання призначено на 13 травня. Така велика перерва пов'язана з тим, що одна з суддів йде у відпустку.

На даний момент офіційного оголошення про початок голодування немає.