6-річний хлопчик помер у лікарні Києва / Фото УНІАН

Як повідомив УНІАН представник Головного управління Національної поліції в Одеській області, рано вранці до одеської поліції зателефонували зі столичної лікарні, щоб повідомити про смерть дитини, яка отримала опіки 73% поверхні тіла.

Представник поліції наголосив, що, таким чином, відкрите раніше кримінальне провадження - спроба навмисного вбивства є умисним вбивством, довершеним до кінця.

«Ймовірно, провадження буде перекваліфіковано. Встановлено, що бензин розлив 37-річний вітчим дитини під час сварки з дружиною - матір'ю хлопчика. Вона зараз в Києві на лікуванні, стан її важкий - опіки 65%. В одеській лікарні - друга дитина», - розповіли у главку.

Читайте такожУ Харкові через сильні побої та хімічні опіки помер військовий

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 14 січня в селі Федосіївка Окнянського району Одеської області у приватному будинку глава сім'ї під час сварки з дружиною навмисне розлив бензин і пригрозив, що підпалить будинок. Виникло загорання, діти віком 4 і 6 років, які перебували у будинку, а також їх 25-річна мати отримали серйозні опіки і були госпіталізовані у вкрай важкому стані.

18 січня на лікування з Одеси до Києва були переправлені жінка і 6-річний хлопчик, які перебували у важкому стані. Молодша дитина (4-річна дівчинка) на даний час перебуває у медичній установі Одеси.