захарченко

Більше 40 тисяч осіб допитано в рамках розслідування вбивства судді Трофімова та його рідних, проведено майже 800 експертиз, а кримінальне провадження налічує близько 500 томів. Про це йшлося сьогодні в Харкові під час слухання з розслідування вчинення цього резонансного злочину за участю Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.

Про це УНІАН повідомили в УЗГ МВС України.

На тему: Пшонка озвучив основну версію вбивства харківського судді

Відео дня

Під час слідства правоохоронці допитали понад 40 тисяч осіб, провели майже 800 судових експертиз, переглянули відеозаписи більше 60 -ти камер спостереження, провели майже 60 обшуків. Відпрацьовано значна кількість приміщень, у тому числі покинуті будинки, підвали, горища, колектори теплотрас, каналізаційні комунікації.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв УНІАН, 15 грудня 2012 року в Харкові невідомі вбили суддю Фрунзенського районного суду Харкова Володимира Трофимова та трьох членів його сім'ї.

За даними міліції, обезголовлені трупи виявив в одній з квартир багатоповерхівки близький родич загиблих. Були вбиті: 58-річний В.Трофімов, його 59- річна дружина, їх 30-річний син і 29-річна цивільна дружина сина. Вбивці забрали з місця злочину відсічені голови вбитих.

5 лютого в Харкові відбулися похорони В.Трофімова і членів його сім'ї.