фото: УНІАН

Зокрема, вночі російські найманці здійснювали обстріли неподалік Мар’їнки та Красногорівки зі стрілецької зброї, гранатометів та мінометів калібру 82 мм. Згодом ворог долучив ще й артилерійські системи калібру 122 мм. Відтак, пошкоджено 3 будинки місцевих мешканців, гуртожиток, будівля технікуму та мережі електропостачання.

Читайте такожЗа добу в зоні АТО вісім українських військових були поранені

Протягом доби супротивник ще двічі відкривав вогонь з протитанкових ракетних комплексів у районі Новотроїцього та продовжував вдаватись до збройних провокацій на Маріупольському напрямку. Там бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу Березового, Широкиного та Гранітного з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Відео дня

У районі Павлополя російські найманці били з автоматичних гранатометів та мінометів калібру 82 мм.

На Луганщині поблизу Станиці Луганської, бойовики обстрілювали українських воїнів з автоматичних гранатометів, а неподалік Новоолександрівки з великокаліберних кулеметів.

Як повідомляв УНІАН, 2 червня близько опівночі над селом Смолянинове Новоайдарського району (за 17 км від Сєвєродонецька) українські військові збили безпілотний літальний апарат терористів.