Тест на особистість по руках / картинка УНІАН

Характер людини постійно проявляється в різних дрібницях, в тому числі і в нашій позі. Навіть те, як ви схрещуєте руки за спиною, може вказувати на особливості вашої особистості. Психологічний тест по позі стоячи розповість, яка ви особистість: впевнена в собі або чутлива до чужої думки.

Для проходження тесту встаньте прямо і зімкніть руки за спиною. Перевірте, як ви з'єднуєте руки: тримаєтеся за долоні, або обхоплюєте передпліччя? Прийміть позу, яка для вас найбільш зручна, і читайте розшифровку тесту на особистість по схрещеним рукам.

Схрещені за спиною долоні

Якщо ви тримаєте одну долоню іншою за спиною, то ваша поза сигналізує про впевненість та незалежніть. Ви відчуваєте себе комфортно у своїй життєвій ситуації. Вам байдуже, що говорять чи роблять інші - ви зосереджені на собі.

Відео дня

Здебільшого ви спокійні за своє майбутнє і випромінюєте ауру лідерства, сили та впевненості в собі. Вмієте зберігати спокій і зібраність навіть в складних ситуаціях. Для вас важливе дотримання особистого простору. Ви впевнені в тому, що робите, і не любите, коли вам заважають.

Вам підходять керівні посади, які підкріплюють ваше лідерство. Також ви добре впораєтеся з роботою поліцейського або вчителя, де потрібно проявляти авторитет. Ви належите до тих людей, які приймають обдумані рішення.

Ключові риси особистості: впевнений у собі, незалежний, не турбується про чужу думку, випромінює лідерство, спокійний і зібраний у складних ситуаціях.

Руки за спиною психологія / фото ua.depositphotos.com

Рука на передпліччі

Якщо ви тримаєтеся однією рукою за передпліччя іншою, то ви відчуваєте себе незначною людиною. Ваша мова тіла говорить: "Я не займаю багато місця". Така поза означає, що ви не відчуваєте себе впевнено або не контролюєте ситуацію. Можливо, ви намагаєтеся заспокоїти себе або шукаєте свою зону комфорту.

Ви важко переносите стрес і маєте труднощі з самовираженням. Боїтеся суперечити іншим людям і схильні уникати конфліктів, навіть якщо доведеться поступитися іншій людині. Ви боїтеся виступати перед натовпом.

Ваша чутливість має позитивну сторону: ви вмієте щиро співпереживати і розуміти тривоги інших людей. Близькі цінують вас за чуйність і доброту.

За природою ви задумлива і потайна людина. Часто вибираєте спостерігати, а не брати участь, через що втрачаєте багато можливостей.

Ключові риси особистості: брак впевненості, нервозність, сумніви в собі, труднощі з самовираженням, вразливість до стресів і тривог, замкнутість, легка пригніченість, висока чутливість до критики.

Вас також можуть зацікавити новини: