Ілюстрація / REUTERS

Дочірня компанія найбільшого газодобувного підприємства "Укргазвидобування" - "Укрбургаз" частково відновила роботи з буріння газових свердловин в зв'язку з отриманням дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, повідомляє компанія.

Читайте також"Нафтогаз" представивши нову стратегію видобутку газу в Україні

"Станом на 15:00 31 липня 2019 року філія "Укргазвидобування" - БУ "Укрбургаз" частково відновив роботу виробничих підрозділів за результатами отриманих дозвільних документів. На даний момент роботи відновлені на 22 об'єктах", - сказано в повідомленні.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 29 липня "Укрбургаз" тимчасово призупинив роботи з буріння газових свердловин в зв'язку з закінченням строку дії дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Довідка УНІАН. Бурове управління "Укрбургаз" - найбільше бурове підприємство в Україні, до складу якого входять 4 відділення бурових робіт, відділення технологічного транспорту і спецтехніки, які виконують повний спектр робіт з будівництва свердловин.

"Укргазвидобування" – найбільша газовидобувна компанія України, частка якої в загальному обсязі видобутку вуглеводнів в країні становить 70%. 100% акцій компанії належать державному холдингу "Нафтогаз України".